dijous, 10 de març del 2016

ADAPTACIÓ DEL CONTE "BALLANT AMB ELS NÚVOLS"

L'endemà a la nit un altre renou em va despertar. Era una nina que nomia Ona, era clarinetista i li encantava tocar peces tranquil.les.
L'endemà a la nit un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Martí i jugava de porter amb el Bunyola.
L'sndemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Lluc i el seu somni era viure dins la natura, tocava els bongos i practicava capoeira.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Miquel i li agradava tocar la flauta travessera i la natura.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era una nina que nomia Irene i el seu somni era ser patinadora de patinatge artístic sobre gel.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Nil i el seu somni era ser futbolista.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Ian i el seu somni era ser invencible. Li agraden els insectes que va veure a l'exposició d'en Xisco Fuentes.
L'endemá a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Juanjo i el seu somni era jugar a tennis.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Francesc i el seu somni era guanyar una lliga de futbol i el que més li agradava era el futbol i tocar el saxòfon.
L'endemá a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Adrià i el seu somni era ser biòleg, pintor i paleontòleg. Li agraden els insectes i a vegades el futbol.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Agustí i el seu somni era ser futbolista i marcar gols.Li agradava llegir.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Dionís i el seu somni era ser futbolista i jugar amb el Barça.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Llorenç i el seu somni era obrir la seva pròpia perruqueria.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era una nina que nomia Mireya i el seu somni era ser maquilladora.Quan va acabar de maquillar-se estava guapíssima.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Rafa, era molt llest, amb moltes idees. Cada dia s'aixecava a les 7:30 AM estudiava per internet Per què no podia baixar. Va construir un robot mestre.El seu somni era ser jugador de futbol i entrar a l'equip del Barcelona.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era una nina que nomia Maria i el seu somni era tocar el clarinet
L'endemá a la nit, un altre renou em va despertar. Era una nina que nomia Laura i el seu somni era pintar quadres.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era una nina que nomia Marta i el seu somni era ser una gran ballarina de ballet.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era un nin que nomia Joan i el seu somni era ser futbolista del Barça.
L'endemà a la nit, un altre renou em va despertar. Era una nina que nomia Maria V. I el seu somni era ballar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada