dimecres, 16 de març del 2016

SORTIDA AL MUSEU D'ART CONTEMPORANI JOAN MARCH. ITINERARI TEMÀTIC :EL PAISATGE

El paisatge és un del temes més freqüents en la història de l'art. A partir de l'obra Composition, 1946, de Salvador Dalí, hem vist les diferències entre paisatge real o fictici. El quadre o millor dit, els quatre quadres d'Eusebio Sempere, Las cuatro estaciones, 1980, són el mateix paisatge, però sempre diferent. Els quadres són moltíssimes línies que formen els colors de cada estació. Hem pogut sentir una de les obres de l'exposició temporal del museu. Paisatge Sonor, registrat amb sons del propi museu.
A partir de la tècnica utilitzada per Fernando Zobel a l'obra La vista XXVI, 1974 on el paisatge queda reduït a la mínima expressió. Hem fet quatre grups i a partir de quatre paisatges i amb xeringues, pintura i esponges hem fet una interpretació col.lectiva del mateix.
Després de l'itinerari al Museu. Hem fet una sortida fins al Parc de la Mar. Hem fet aturades breus davant les façanes modernistes properes a la Plaça Major, Ajuntament, Consell de Mallorca, La Seu , hem berenat i jugat al parc infantil i hem saludat als ànecs i oques de l'Hort del Rei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada